E JOB CIRCULAR

Best Platform For Study and Job

Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017

Share This Post

Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017. Dhaka University GA unit admission test question solution 2016. DU C Unit Question Solution arrives. Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017 of First year Undergraduate Program. The examination was begun from 10:00am and it finished on 11:00am for aggregate 1 hours. The exam test hung on MCQ framework. College power at the earliest opportunity has given DU C Unit Admission Test Result. Along these lines, Find your Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017 now.

Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017

Here you will get the following question solution for 2016-2017 Admission test of DU.

  1. Dhaka Univesity C Unit question solve ”Bangla”
  2. Dhaka University C Unit Bangla question solve: English
  3. Dhaka University C Unit Accounting question  Solution 2016-2017
  4. Dhaka University C Unit Finance question  Solution 2016-2017
  5. Dhaka University c Unit Management Question Solution 2016-2017

Dhaka Univesity C Unit question solve ”Bangla”

Here first we give you Dhaka University C Unit Bangla question solve.  There are 20 questions in this subject and we collect answer from trusted and experienced source. Check Dhaka University C Unit Bangla question solve below: 

Dhaka University C Unit Bangla question solveDhaka University C Unit Bangla question solve: English

Here we give you Dhaka University C Unit English Question Solve. There are 20 questions in this category. We tried to give 100% correct answer of DU admission test 2016-2017 question solve. Check english question solve below:

 

Dhaka University C Unit Accounting question  Solution 2016-2017

Here you get DU C Unit accounting question solution.There are 20 DU accounting question solution here. This solution have collected from a trusted source. Take a look to Dhaka University C Unit Accounting question solution 

Dhaka University C Unit Accounting question solution

Dhaka University C Unit Accounting question solution Dhaka University C Unit Accounting question solution

Dhaka University C Unit Finance question  Solution 2016-2017

Here you get Dhaka University C Unit finance question solution. Take a look to all questions and there answers.

1. Which of the following is not a source of short-term financing
Ans: (D) Retained Earnings
2.To Whom the right shares are issued?
Ans: (C) Existing Shareholders
3. Which of the following securities has prior claim on income and assets?
Ans: (C) Preference Share
4. Which of the following asset has the highest liquidity?
Ans: (D) Inventory
5. Which of the following is not a commercial bank?
Ans: (D) International Finance Corporation
6. By whom the Insurance companies are regulated in Bangladesh?
Ans: (A) Insurance Development and Regulatory Authority
7. Which is the most important item reported in the Income Statement that shows the results of Operations during the past year?
Ans: (C) Net Profit after tax
8. Which of the following is not a cash outflow for a firm?
Ans:(D) Depreciation
9. How will the risk premium be if Rm<Rf?
Ans: (B) Negative
10. Stock Exchanges of Dhaka and Chittagong were established respectively in:
Ans: (C) 1954 and 1995
11. Which one of the following is an institute under the Financial Institutions Act, 1993?
Ans: (B) United Leasing Company Ltd.
12. Which one of the following is not a long-term financial instrument?
Ans: (B) Commercial Paper
13. Which one of the following institutions is a major player in the money market?
Ans: (B) Commercial Bank
14. Due to diversification of portfolio, the risk___
Ans: (D) reduces
15. A savings account earns 4%. if the saver is in a 28% tax bracket, teh after tax rate of return on savings would be_____ percent.
Ans: (D) 2.88
16. Which of the following is not a feature of a Bond?
Ans: (E) Residual Claim
17. Approximately, how many companies are listed in Dhaka Stock Exchange Ltd. right now?
Ans: (C) 300
18. Risk of a single asset is usually measured by which of the following?
Ans: (B) Standard Deviation
19. Which annuity requires payment to be made at the end of each period?
Ans: (B) Ordinary annuity
20. Which one is a hybrid security?
Ans: (E) Preferred Stock

Dhaka University c Unit Management Question Solution 2016-2017

Management Question Solution 2016-2017 Dhaka University c Unit is given below. Every solution of management question is collected from trusted source. Take a look to  Dhaka University c Unit Management Question Solution

Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017You Can Share this post from the share button below

To Get All types of Job Exam question solution just like our Facebook Page & Join Our Fcaebook Group 

People Come Here By Searching:

Dhaka University C Unit Question Solution 2016-2017,Dhaka University GA unit admission test question solve 2016,DU C Unit Question solve 2016,Dhaka University Honors Admission Test Question paper Solve For Academic Year 2016 – 2017, Dhaka University Ga Unit Exam Seat Plan 2016-17,Dhaka Univesity C Unit question solve ”Bangla”, Dhaka University C Unit Bangla question solve: English,Dhaka University C Unit Accounting question  Solution 2016-2017,Dhaka University C Unit Finance question  Solution 2016-2017, Dhaka University c Unit Management Question Solution 2016-2017

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

E JOB CIRCULAR © 2017