Pubali Bank Question Solve 2019

Share This Post

Pubali Bank Question solve 2019. Are you looking for today’s Pubali Bank Limited cash officer full question solve. Cash officer question solution and exam question is available here. You will also get full MCQ question pdf. You can also download Pubali Bank previous year question from our job site. This is one of the best Bangladeshi Job site. We publish all govt and bank job question solve and full MCQ question in our site.

Pubali Bank Question Solve 2019

Pubali Bank cash officer exam was held 15 February 2019 from 10:00 am to 11:00 am. We collect the question for you. Bank job is one of the best choice for job seekers in Bangladesh. But this sector is becoming competitive day by day. So you have to take a good preparation to pass the exam. You can study previous year bank job questions to take a good preparation. You can also follow different guide books for Bank job preparation.

Pubali Bank Written Question 2019

Pubali Bank Written Exam Question.

Exam date: 15 March 2019

Pubali Bank Junior Officer Question 2019

 

 

Pubali Bank Question Solve PDF Download

Pubali Bank Bangla Question Solve 2019

English Part Solution:

Fill in the Gap….

1. A good judge never jumps — he conclusion. Ans: at

2. The mother was anxious ——– the safety of her son. Ans: about

3. Give an example pertinent ______ the case. Ans: to 

4. It is not always easy to sympathies —–an unfortunate man. Ans: with

5. It is dangerous to intrude …………………. the enemy camp. Ans: into

Misspelled word (Question was wrong)

6. Perimeter

7. Feasible

8. Habits

9. Navigation

10. Suggest

Synonyms:

11. Flux-change

12. Copious- abundant

13. knotty-difficult

14. glib-flattering

Opposite word:

15. Curb-restriction

16. Autonomous-dependent

17. Abysmal-beneath

18. Feral-tame

19. Abstinence-Indulgence

20. Intimate-Distance

One Word substitution:

21. Stage of growth between boyhood and youth. Ans: Adolescence

22. One who eats everything. Ans: Omnivorous

23. One who conceals his identity as a writer under an assumed pen name. Ans: Pseudonym

24. amputation

25. pessimist

Math Part Solution:

51. 17

52. 7/8

53. 27

54. 5

55. 7:15

56. 100

57. 0.8

58. 3

59. 698

60. 20

61. 176

62. 252

63. 978626

64. 0.005

65. 24

66. 21.6 KM

67. 11080

68. 297.801

69. 2

70. 4

71. 8388.80

72. 36

73. 82 KM

74. 1

75. 17:3

General Knowledge Solution:

76. 1945

77. 15

78. England and Wales

79. May 12, 2018

80. 72

81. Service

82. Sundarban

83. Narayanganj

84. Nov 04, 1972

85. 10:6

86. 41

87. Moon

88. Douglas Engelbart

89. Japan

90. Dec 10

91. A.T. Ariyaratne

92. 13

93. ANM Hamidullah

94. Dots per inch

95. World wide web

96. Alan Turing

97. 1751

98. Paul & william

99. Kyat

100. 41

Share This Post

Leave a Comment